937539282 info@masmaria.cat

AFA

u

L’AFA som tots. Tu també

L’AFA és l’associació de famílies d’alumnes de l’Escola Mas Maria. Som famílies que ens volem implicar en el projecte educatiu i volem donar suport en tot moment a l’equip docent de l’escola, vetllant per la qualitat de l’educació i el sistema educatiu de l’escola.

La AFA som un grup de famílies voluntàries que gestionem tots els serveis fora de l’horari lectiu, per a facilitar l’organització/atenció familiar i dels nens. També la AFA compra anualment material per a l’escola, es reinverteix el pressupost anual obtingut a l’escola. De manera que tots els alumnes gaudeixen d’aquests serveis.

El pagament de la quota AFA anual, a l’inici de curs, permet a les famílies formar part d’aquesta associació, i col·laborar en el desenvolupament dels objectius establerts.

Per què serveix l’AFA?

​Com a escola pública i depenent del Departament d’Ensenyament de la Generalitat, des de l’escola s’assumeix la gestió i el finançament de l’ensenyament i les activitats que es facin en horari lectiu. Qualsevol servei o activitat que es vulgui dur a terme, en una escola pública, fora de l’horari lectiu, ha de ser gestionat i finançat per la comunitat de families, és a dir per l’AFA de l’escola. Si l’escola compta amb activitats extraescolars, permanències matí-tarda, celebracions, web, és perquè hi ha una AFA que ho porta a terme. Per aquest motiu és tan important que els families col•laborem amb les tasques de l’AFA.

Si vols formar part de forma activa a l’associació de families del centre, contacta amb la coordinadora de l’AFA (Maravillas Abellán) a l’e-mail masmaria.afa@gmail.com. Anima’t!!!

Els nostres objectius

Adequar els mitjans necessaris per tal de poder garantir a cada moment una col·laboració eficaç en la marxa del centre. Canalitzar la participació de les families en els diversos àmbits de l’escola. Promoure la qualitat de l’educació, activitats educatives, culturals, artístiques i esportives pels alumnes, així com també col·laborar amb el professorat entenent que els objectius educatius són comuns.

Com ens organitzem

El màxim òrgan de govern de l’AFA és l’assemblea, formada per tots els families socis de l’associació (mediante el pago de la cuota AFA anual), que es reuneix un cop l’any. És on es prenen les decisions i es voten els membres que formen la junta de govern, i que té la funció de representar l’AFA i vetllar perquè es compleixin els seus acords.

La asamblea suele celebrarse al principio de curso, en el mes de Septiembre/Octubre; si hay temas importantes, se celebran otras asambleas extraordinarias durante el curso.

La junta AFA es reuneix un mínim d’un cop al mes i informa de les activitats que organitza l’associació, alhora que pren mesures per portar a terme les decisions de l’assemblea (ver calendario de reuniones y actas-link). La junta la formen el president/a, vicepresident/a, tresorer/a, secretari/a i els vocals, responsables de les tasques que desenvolupen les diferents comissions. Pots contactar amb la Junta AFA a través del següent email: masmaria.afa@gmail.com.

La Junta AFA actual está formada per:

  • Marina Salvatella (Presidenta) 
  • María Goya (Vicepresidenta) 
  • Meritxell Santolaria (Secretaria) 
  • Lara Román (Tesorera) 
  • Estefania Teres (Vocal Educación) 
  • Patricia Salarich (Vocal Extraescolares) 
  • Marina Rocabert (Vocal Familias Nouvingudes) 
  • Mireia Freixedas (Vocal Fiestas) 
  • Montse Ponsa (Vocal Menjador) 

Formulari de contacte amb l’AFA

5 + 7 =

Adreça

 

Avda. de les Escoles, 6-8
08348 – Cabrils
Barcelona

Tel: 93 753 92 85

Email:masmaria.ampa@gmail.com

 

Translate »