937539282 info@masmaria.cat

AFA

u

L’AFA som tots. Tu també

L’AFA és l’associació de mares i pares d’alumnes de l’Escola Mas Maria. Som pares que ens volem implicar en el projecte educatiu i volem donar suport en tot moment a l’equip docent de l’escola, vetllant per la qualitat de l’educació i el sistema educatiu de l’escola..

Per què serveix l’AFA?

Com a escola pública i depenent del Departament d’Ensenyament de la Generalitat, des de l’escola s’assumeix la gestió i el finançament de l’ensenyament i les activitats que es facin en horari lectiu. Qualsevol servei o activitat que es vulgui dur a terme, en una escola pública, fora de l’horari lectiu, ha de ser gestionat i finançat per la comunitat de pares-mares, és a dir per l’AFA de l’escola. Si l’escola compta amb activitats extraescolars, permanències matí-tarda, celebracions, web, és perquè hi ha una AFA que ho porta a terme. Per aquest motiu és tan important que els pares col•laborem amb les tasques de l’AFA. Si vols formar part de forma activa a l’associació de mares i pares del centre, contacta amb la coordinadora de l’AFA (Maravillas Abellán) a l’e-mail masmaria.ampa@gmail.com. Anima’t!!!

Els nostres objectius

Adequar els mitjans necessaris per tal de poder garantir a cada moment una col·laboració eficaç en la marxa del centre. Canalitzar la participació dels pares en els diversos àmbits de l’escola. Promoure la qualitat de l’educació, activitats educatives, culturals, artístiques i esportives pels alumnes, així com també col·laborar amb el professorat entenent que els objectius educatius són comuns.

Com ens organitzem

El màxim òrgan de govern de l’AFA és l’assemblea, formada per tots els pares i mares socis de l’associació, que es reuneix un cop l’any. És on es prenen les decisions i es voten els membres que formen la junta de govern, i que té la funció de representar l’AFA i vetllar perquè es compleixin els seus acords. La junta es reuneix un mínim d’un cop al mes i informa de les activitats que organitza l’associació, alhora que pren mesures per portar a terme les decisions de l’assemblea. La junta la formen el president, vicepresident, tresorer, secretari i vuit vocals, responsables de les tasques que desenvolupen les diferents comissions.

Formulari de contacte amb l’AFA

13 + 13 =

Adreça

 

Avda. de les Escoles, 6-8
08348 – Cabrils
Barcelona

Tel: 93 753 92 85

Email:masmaria.ampa@gmail.com

 

Translate »